Bitcoin skal overvinde en stor forhindring på $ 52.000 for enhver chance for at bryde nye højder på kort sigt.

Bitcoin Pro pris er blevet konsolideret i de foregående uger, da følelsen og momentum er bremset til en gennemgang. Det er meget naturligt, da det også er umuligt at kaste en seks hver gang.

Derfor er konsolidering og korrektion nødvendigt for, at markedet kan genoplades, inden den igen genoptager trenden. Der blev angivet flere grunde til et sådant korrigerende træk i de foregående uger, hvor de primære var hval sælgerud over makroøkonomiske faktorer, især stigningen i statens afkast .

Imidlertid er Bitcoins pris tilbage i en kritisk modstandszone til fortsættelse. Hvis denne modstandszone går i stykker, er nye all-time højder i spil igen.

Bitcoins kritiske modstandszone på $ 52.000

BTC’s pris har svært ved at knække modstandszonen på $ 52.000, som diagrammet ovenfor viser. Denne modstandszone er kritisk for mere opadgående, da det ville åbne portene mod $ 55.000 til $ 56.000.

Undladelse af at bryde igennem denne modstandszone igen ville være en bummer for Bitcoins tyre og ville åbne døren mod en gentest af det kritiske $ 46.000 niveau. Det vil også bekræfte yderligere svaghed for BTC / USD, da det stadig er 17% under det nuværende rekordhøje niveau på $ 58.000 .

Det bullish aspekt af denne struktur er dog antallet af tests, som modstandszonen har set. I betragtning af at denne modstandszone er blevet testet flere gange, skal den blive svagere for hvert forsøg.

Således skal en anden modstandszonetest generere yderligere styrke for en prisudbrud mod $ 55.000.

Dollaren viser styrke sammen med det 10-årige afkast

De primære årsager til Bitcoins svaghed er en genopblussen af ​​dollar og stigende 10-årige statsrenter .

Imidlertid står begge disse samlinger nu over for modstandszoner, som diagrammerne viser. Det er usandsynligt, at der ser yderligere styrke i dollaren, da denne vigtige modstandszone skal holde. Hvis denne modstandszone ved 92,50 point holder, forventes en gentest af 91-punktszonen. Et sådant skridt vil sandsynligvis øge Bitcoins pris.

Statsobligationer står også over for et afgørende modstandsområde, som også skal forhindre eller i det mindste stoppe ethvert opadgående momentum. Udbyttet er steget med næsten 75% i 2021, hvilket generelt er et gigantisk skridt. Derfor bliver nedadgående tests mere sandsynlige, især da udbytterne kommer ind i et stort modstandsområde.

Så en tilbageførsel af rallyet i dollar og renter bør have en positiv effekt på Bitcoins pris. Ikke desto mindre er det værd at bemærke et par ting, der først skal ske for at BTC / USD kan genoptage sin bull run.

Von admin