Bitcoin-hinta siirtyy 9300 dollariin, mitä odottaa?

Bitcoin-hintalinja laski 7. heinäkuuta kohti 9220 dollaria, minkä jälkeen se palasi 9300 dollarin tasolle ennen päivän kaupan lopettamista. Kryptoanalyytikot TradingView: lla uskovat, että salausvaluutan kuningas voi havaita purkautumisen nykyisistä kaupankäyntimalleistaan ​​ja siirtyä kohti 9800 dollaria.

Bitcoinin kaupan teko oli 9299,84 dollaria Yhdysvaltain dollareilla.

Kinnari Prajapati on TradingView-analyytikko, joka korosti BTCUSD-parin aiempia reaktioita konsolidointiliikkeisiin. Analyytikko on korostanut samanlaista yhdistymisaluetta 8760–10230 dollarin tasojen välillä, ja he uskovat, että Bitcoin Trader hinta saattaa havaita purkautumisen samalla tavalla.

Yllä olevan kaavion mukaan BTCUSD-pari havaitsi nousevan rinnakkaiskanavan sisällä nousevan liikkeen maaliskuun ja toukokuun välillä, ja se on tällä hetkellä vakiintumassa 8760 dollarin ja 10230 dollarin välillä.

Prajapati on sitä mieltä, että BTC saattaa muuttua nousevaksi tai laskevaksi tämän jälkeen. Tukitaso on 8000 dollarin merkissä, kun taas vastus on alle 11000 dollarin tason.

Mitä seuraavaksi tulee Bitcoinin hintaan?

Taiwan Bear on TradingView-analyytikko, joka on piirtänyt laskevan kolmion kuvion BTCUSD-parille. Salausanalyytikko uskoo kauppaparin tarkkailevan purkautumista ja siirtyvän 9800 dollarin rajan ohi.

Laskeva kolmio alkoi 2. kesäkuuta ja BTCUSD-pari on testannut laskevaa trendiä neljässä eri tapauksessa. Salausvaluutta on lähestynyt tämän kaupankäynnin pohjaa, ja sen odotetaan nyt purkautuvan siitä eräiden jatkuvien hintojen muutosten jälkeen.

Analyytikko uskoo, että kun hinta puhkeaa, se voi havaita ostamisen vetäytymisen, minkä jälkeen se siirtyy stop-lossiin tämän kaupan aloittamiselle hintaan 9822,22 dollaria.

Jos kauppa tulee markkinoille, analyytikko odottaa sen nousevan 10800 dollarin huipulle.