Bitcoin Cash kopers verdedigen $260 ondersteuning, wat resulteert in een oppervlakkig herstel boven de $265.

BCH/USD-markt
Sleutel Niveaus:

Weerstandsniveaus: $295, $305, $315

Steunniveaus: $240, $230, $220

BCHUSD – Dagkaart
BCH/USD wordt gezien als een verschuiving van de focus naar het weerstandsniveau van $280 na het opheffen van het $268-niveau. Een paar dagen geleden lag de markt extreem onder het 9-daags voortschrijdend gemiddelde. Op het moment van schrijven creëert Bitcoin Loophole een nieuwe bullish trend en handelt met $269.38 binnen het stijgende kanaal.

Wat te verwachten van Bitcoin Cash (BCH)

Peradventure de markt drijft onder de 9-daagse en 21-daagse bewegende gemiddelden, kan de prijs BCH aan de aanvankelijke steun bij $250 waarschijnlijk ineenstorten, die later de prijs aan zijn kritieke steunen bij $240, $230, en $220 kan brengen. Maar momenteel beweegt de signaallijn van RSI (14) zich boven het 60-niveau en dit kan de koopdruk verhogen omdat de koers boven de bovengrens van het kanaal kan komen om de $285 weerstand te bereiken.

Desalniettemin, terwijl er gehandeld wordt op $285, zou een bullish voortzetting de weerstandsniveaus van $295, $305 en $315 kunnen raken. Daarom, als de BCH koers terugkeert naar de oude support en break-even, zouden beren de markt kunnen overnemen. Maar zoals het er nu voorstaat, komen de stieren. Ondertussen kunnen de handelaren een bullish chase binnen de markt verwachten voordat er een andere ommekeer plaatsvindt.

Wanneer men vergelijkt met Bitcoin, toont de daily chart aan dat de beren een grotere betrokkenheid bij de handel tonen, omdat ze de koers naar het zuiden blijven duwen. Echter, na de recente bearish trends, zou de neerwaartse beweging zich kunnen voortzetten, omdat de kopers er niet in slaagden om de koers boven de 9- en 21-daagse voortschrijdende gemiddelden te duwen.

BCHBTC – Dagelijkse grafiek
De technische indicator RSI (14) wordt echter gezien als handel onder het 44-niveau, waardoor de munt de neerwaartse trend kan voortzetten. Bovendien kan elke verdere neerwaartse beweging de munt naar de steunniveaus van 0,0185 BTC en lager slepen, terwijl een duwtje boven de voortschrijdende gemiddelden de potentiële weerstand van 0,0215 BTC en hoger kan raken.

Von admin